2024 ÖSYM İSG/1 sınavı ertelendi mi? Sınav takvimi değişti mi?

2024 ÖSYM İSG/1 sınavı ertelendi mi? Sınav takvimi değişti mi?

Mart ayında başvuruları tamamlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Sınavı için geri sayım başladı. ÖSYM tarafından paylaşılan sınav takviminde değişiklik mi yaşandı? İSG sınavı ertelendi mi? Sınav takvimi detayları ile haberimizde…

Adaylar geri sayıma başladı. 20 ve 27 Mart tarihleri arasında başvurusu alınan İş Sağlığı ve Güvenliği sınavının ne zaman yapılacağı merakla bekleniyordu. Beklenen haber geldi. 2024 İSG/1 sınavı ÖSYM'nin paylaştığı sınav takvimine göre 5 Mayıs günü gerçekleşecek.

ÖSYM tarafından ön başvurusu alınan sınavın giriş belgeleri 5 Mayıs'tan önce ais.osym.gov.tr adresinden sorgulanabilecek. İsteyenler ÖSYM aday işlemleri mobil uygulaması üzerinden belge görüntüleme adımlarını takip edebilir.

2024-osym-isg1-sinavi-ertelendi-mi-sinav-takvimi-degisti-mi.png

Aynı adres üzerinden sisteme girerek sınav günü, sınav yeri, sınav bina ve sınav salonu bilgilerine sorunsuz şekilde erişim sağlanabilir. 2024 yılı İSG sınavına Fen, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi mezunları, Teknik Öğretmen ve İş Sağlığı Güvenliği Bölümü ön lisans ve lisans mezunları girebilir. Sınava ilk kez girecek adayların C sınıfı İSG uzmanlığı eğitimini tamamlamış olması gerekir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.