2024 yaz okulu kayıtları ne zaman başlıyor? AÖF yaz okulu erken kayıt...

2024 yaz okulu kayıtları ne zaman başlıyor? AÖF yaz okulu erken kayıt...
2023 - 2024 eğitim öğretim yılı sınav takvimine göre bu yıl yaz okulu kayıtları ne zaman başlıyor? Anadolu Üniversitesi AÖF Bahar dönemi sınav takviminin paylaşılmasının ardından yaz okulu sınav takvimi de belli oldu. İşte detaylar

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim görenler için final sınavı yaklaşıyor. Sınav giriş belgesi nereden görüntülenir? sorusu merak edilirken bu yaz gerçekleşecek yaz okulu kayıtları hangi gün başlıyor? sorusunun cevabı da sorgulanıyor.

2023-2024 eğitim öğretim yılı Bahar dönemi final sınavı giriş belgeleri henüz paylaşılmadı. Sınavdan yaklaşık bir hafta önce sınav giriş yerlerinin paylaşılması bekleniyor. AÖF Bahar dönemi final sınavı tarihleri bu yıl 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Bu sebeple AÖF final sınava giriş yeri belgelerinin 20 Mayıs tarihinden itibaren erişme açılması gerekiyor.

Yaz Okulu Kayıtları Ne Zaman Başlıyor?

2024 yılı AÖF yaz okulu sınavı hangi gün gerçekleşecek? Yaz okulu kayıtları ne zaman başlıyor? sorusunun cevabını arayanlar için beklenen takvim paylaşıldı. Anadolu Üniversitesi tarafından paylaşılan bilgiye göre bu yıl yaz okulu uygulaması 1 Temmuz tarihinde başlayacak ve 17 Ağustos tarihinde sona erecek.

AÖF yaz okulu sınavı 2024 yılı içinde 17 Ağustos tarihinde uygulanacak.

AÖF sınavlarından başarı elde etmek isteyenler için ders geçme notu 35'in üzerinde puan almak yetecek. AÖF ara sınavı ve final sınavı ortalaması 35'in altına düşenler başarısız kabul edilecek. Ara sınav sonuçları güz dönemi ortalamasını %30 etkilerken; final sınavları %70 oranında etkileyecek.