Bursluluk Sınavlarında En Çok O Konulardan Sorular Sorulacak

Bursluluk Sınavlarında En Çok O Konulardan Sorular Sorulacak

Bir haftadan az bir süre kala bursluluk sınavında sorulacak olan sorularla ilgili sizler için yapmış olduğumuz araştırmayı sunuyoruz. 2024 yılında İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı İOKBS 21 Nisan pazar günü düzenlenecektir. Peki sınavda hangi konulardan sorular sorulacaktır? Detaylar haberimizde...

Birçok yerde öğrencilerin yapmış olduğu araştırmalar internetteki bilgi kirliliği sebebiyle amacına ulaşamamaktadır.

Bu konulardan biri de bursluluk sınavında sorulacak olan soru ve konu dağılımlarıdır. Bir haftadan az bir süre kalmış olmasına rağmen birçok öğrenci ve veli hangi konulardan kaç tane soru sorulacağını internet üzerinden araştırmaktadırlar.

iokbs-sinav-sorulari-konulari-dagilimi.jpgBizlere bu konu ile ilgili en doğru bilgiyi verecek olan kurum Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet veren Talim ve Terbiye Kurulu başkanlığıdır. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yapılacak sınavların hangi konulardan sorulacağı ve hangi konudan kaç tane soru çıkacağı bu kurumun internet sitesinden öğrenilir.

Bursluluk sınavında hangi konulardan kaç tane sorunun hangi sınıf düzeyinde sorulacağını öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.