24 Kasım'da Öğretmenlere 1 Maaş İkramiye

24 Kasım'da Öğretmenlere 1 Maaş İkramiye

24 Kasım'da Öğretmenlere 1 Maaş İkramiye

24 Kasım'da Öğretmenlere 1 Maaş İkramiye

24 Kasım öğretmenler günü yaklaşırken, her sene olduğu gibi bu senede öğretmenlere bir maaş ikramiye verilmesi dillendiriliyor. Bu kapsamda Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali COŞGUN'dan açıklama geldi.

Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali COŞGUN 24 Kasım'da öğretmenler için bir maaş ikramiye çağrısında bulundu.

Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali COŞGUN açıklamaları şöyle;

Gelecek nesilleri yetiştiren öğretmenlerimizin sorunları her geçen gün artmaktadır. Ne yazık ki öğretmenlerimiz üniversite mezunu kamu görevlileri arasında en düşük ücreti almaktadır. Kiraların bir maaşa yaklaştığı, yol ve yemek ücretlerinin öğretmenlerin cebinden çıktığı günümüzde öğretmenlerin ekonomik ihtiyaçları karşılanmalıdır.

Öğretmenine değer veren toplumlar geleceklerine değer verir. En kıymetlilerimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizi ekonomik olarak da istenilen seviyeye getirmek yöneticilerin borcudur. Maaşları yoksulluk sınırı altında olan öğretmenlerimizin maaşları yoksulluk sınırı üzerine çıkarılmalı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde önlük değil 1 maaş ikramiye verilmelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum