Atanamayan öğretmenler ve emekli öğretmenler ona oy verir mi?

Atanamayan öğretmenler ve emekli öğretmenler ona oy verir mi?

Akşener, emekliler için asgari ücret kadar maaş, 11 bin lira seyyanen zam ve 7 bin lira bayram ikramiyesi gibi vaatlerde bulunarak, eğer mevcut hükümet bu adımları atmazsa, emeklilerin ve atanamayan öğretmenlerin oylarına talip olduğunu belirtti. Ayrıca, polis memurları için 3600 ek gösterge ve EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) sorununun çözümü gibi konulara da değindi. Atanamayan öğretmenler ve emekli öğretmenler ona oy verir mi?

Atanamayan öğretmenler ve emekli öğretmenler ona oy verir mi? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim kampanyası kapsamında Çankırı'da yaptığı ziyaretler ve mitinglerde atanamayan öğretmenler ve emeklilere seslendi.

Akşener, emekliler için asgari ücret kadar maaş, 11 bin lira seyyanen zam ve 7 bin lira bayram ikramiyesi gibi vaatlerde bulunarak, eğer mevcut hükümet bu adımları atmazsa, emeklilerin ve atanamayan öğretmenlerin oylarına talip olduğunu belirtti. Ayrıca, polis memurları için 3600 ek gösterge ve EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) sorununun çözümü gibi konulara da değindi.

Akşener, iktidarın görevinin hizmet etmek olduğunu, muhalefetin ise halkın sesi olmak olduğunu vurgulayarak, seçmenlere iktidarı cezalandırmaları için oylarını kullanmaları çağrısında bulundu. Özellikle 100 bin öğretmen ataması yapılmasının önemini vurgulayarak, bu vaadin gerçekleştirilmemesi durumunda öğretmenlerin oylarına talip olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.