Ankara Üniversitesi Personel Alımı Yapacak! Başvuru Süreci Başladı Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

Ankara Üniversitesi Personel Alımı Yapacak! Başvuru Süreci Başladı Ne Zamana Kadar Devam Edecek?
Ankara Üniversitesi personel alımı yapacak. Başvuru süreci ne zamana kadar devam edecek? Ortaöğretim eğitim düzeyine sahip adayların da görev alabileceği sözleşmeli personel alımı sırasında dikkat edilmesi gereken başvuru detayları nelerdir? Başvurular şahsen ya da posta yolu ile yapılabilir mi? Nasıl başvuru yapılır?

Ankara Üniversitesi personel alımı yapacak. Konu ile ilgili haber İlan.gov.tr adresinde yayınlandı.

Ankara Üniversitesi tarafından konuya ilişkin yayınlanan ilan şu şekilde:

"Sözleşmeli Personel çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın Ek 2. maddesine göre üniversitemize, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel alınacaktır."

Ankara Üniversitesi Personel Alımı Başvuru

Ankara Üniversitesi personel alımı başvuru işlemleri 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü (Bugün) başlayarak 29 Mayıs 2024 Çarşamba gününe kadar devam edecek.

Başvurular online olarak "http://personeldb.ankara.edu.tr" adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Şahsen ya da posta yolu ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru yapan adayların eğitim durumları Lisans ya da ön lisans düzeyinde ise öğrenim durumları, Yükseköğretim Bilgi Sistemi web servisleri aracılığı ile sisteme yüklenecektir.

Başvuru yapan adayların eğitim durumları ortaöğretim ise diplomalarını, başvuru formu ile birlikte sisteme yüklemeleri gerekecektir. Bu aşamada diplomanın okunaklı olması önemlidir. Aksi halde başvuru geçersiz sayılacaktır.

Başvurunun geçersiz sayılacağı bir diğer durum da diplomanın, tercih edilen pozisyonda yer alan öğrenim programları ile uygun olmaması durumudur.

Ankara Üniversitesi personel alımı başvuru sürecine dahil olan adayların KPSS puan türü, yılı ve puanı ÖSYM web servisleri aracılığı ile alınacaktır. Tercih edilen pozisyon için belirlenen KPSS puan türü ve yılı ile uygun olmaması halinde, başvuru yine geçersiz sayılacaktır.