Son Dakika! ÖSYM beklenen paylaşımı yaptı! Sonunda erişime açıldı!

Son Dakika! ÖSYM beklenen paylaşımı yaptı! Sonunda erişime açıldı!

Yüzlerce aday uzun süredir bekliyordu. ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden beklenen duyuruyu paylaştı. EKPSS sınav giriş belgeleri sonunda erişime açıldı. 2024 yılı EKPSS hangi tarihte uygulanacak? Sınav giriş belgesine doğrudan erişim sağlamak isteyenler hangi adresi kullanacak?

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı bu yıl 28 Nisan tarihinde gerçekleşecek. Kamuda görev alıp dezavantajlı durumu avantaja çevirmek isteyenler uzun süredir çalışmalarının emeğini almak için bekliyordu. Sonunda beklenen haber geldi. EKPSS giriş belgeleri ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden paylaşıldı.

Adaylar giriş belgesi sorgulama işlemini yapabilmek için ais.osym.gov.tr adresine giriş yapabilir. Aynı adres üzerinden sınav giriş yeri, bina ve sınav salonu ile sınav saati detaylı şekilde incelenebilir ve sınav giriş belgesinin çıktısı alınabilir.

son-dakika-osym-beklenen-paylasimi-yapti-sonunda-erisime-acildi.png

EKPSS sınav giriş belgesini sorgulamak isteyen adaylar; ais.osym.gov.tr internet adresine giriş yaparak T.C kimlik numarası ve aday şifresi ile sisteme erişebilir.

Bu yıl EKPSS sınavı 28 Nisan Pazar günü uygulanacak. Saat 10.00'da başlayacak olan sınava katılacak adayların belirtilen saatten önce sınav binasında bulunması, yanında kimlik kartını ve sınav giriş belgesini bulundurması gerekecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.