Devletten dar gelirliye 6.668 TL yardım

Devletten dar gelirliye 6.668 TL yardım
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından belirtilen şartları Taşıyan ihtiyaç sahibi vatandaşlara 6668 Türk Lirası ödeme yapılabilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yapmış olduğu söz konusu yardım ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Aile bir Sosyal Hizmetler Bakanlığı birçok Dar gelirli ve dezavantajlı vatandaşa yapmış olduğu yardımlarla büyük destek olmaktadır. Türkçe senin Önemli bir kısmını söz konusu sosyal yardımlara ayıran Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çeşitli projelerle vatandaşlara yardımcı olmaktadır.

Söz konusu yardım İşe başlama desteği olarak adlandırılmıştır. İş bulma sürecinde olan vatandaşlar bu destekle ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler.
Söz konusu yardıma başvurabilmek için vatandaşların iş bulma sürecinde olmaları veya İşten yeni ayrılmış olmaları gerekmektedir.

Söz konusu yardımlar asgari ücretin 3/1'i tutarında yapılmaktadır. 18 - 55 yaş aralığında olan vatandaşlar bahsi geçen yardıma başvurabilirler. Söz konusu yardımla ilgili başvurular ve diğer tüm detaylar için tıklayınız.

Meb Hocam / ÖZEL HABER