Bursluluk Sınavına Girecek Öğrenciler Dikkat! O İşlemi En Geç Cumartesi Günü Yapmanız Gerekiyor

Bursluluk Sınavına Girecek Öğrenciler Dikkat! O İşlemi En Geç Cumartesi Günü Yapmanız Gerekiyor

İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı 21 Nisan pazar günü tüm yurtta sınav merkezi olarak ilan edilen okullarda uygulanacaktır. Sınava girecek olan öğrencilerin sınav gününe bırakmaması gereken iş ve işlemler vardır. Peki öğrenciler 20 Nisan cumartesi günü hangi işlemleri yapmalıdırlar. Detaylar haberimizde...

20 Nisan cumartesi günü bursluluk sınavına girecek olan öğrenciler için önemli bir gündür. Bu son günde öğrencilerin sınava girecekleri okula gitmeleri gerekmektedir.

Özellikle 21 Nisan pazar günü konuşabilecek olan aksaklıklara karşı tedbirli olmaları gerekmektedir. Sınav Merkezinin girdiğini tam olarak bilmeyen öğrencilerin 21 Nisan cumartesi günü oluşacak olan trafik yoğunluğundan dolayı da sınava geç kalmaları durumu söz konusudur.

Sınava giriş işlemleri en geç saat 10.15'te sona erecektir. Sınav başladıktan 15 dakika sonra sınav binasına hiçbir suretle öğrenci alımı yapılmayacaktır.

Sınava girecek olan öğrenciler evden erken saatlerde çıksalar bile sınav merkezini bilmemeleri durumunda sınava geç kalmaları ve maalesef sınava girememeleri durumu ile karşı karşıya kalacaklardır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.