DGS başvuru süresi ne zaman doluyor?

DGS başvuru süresi ne zaman doluyor?
2024 Dikey Geçiş Sınavı başvuruları devam ediyor. Adaylar 20 Mayıs'a kadar ÖSYM'nin internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden başvurabilir. Sınav 30 Haziran'da yapılacak. Adaylar T.C. kimlik numarası ve şifre kullanarak başvurup sınav ücretini bankalar veya ÖSYM'nin e-Ödemeler sistemi üzerinden yatırarak işlemlerini tamamlayacak.

2024 DGS başvuru tarihinin bitiş tarihi merak ediliyor. Önlisans eğitimini bitiren öğrenciler dört yıllık eğitime geçmek için sayısal ve sözel oturumlar içeren DGS sınavlarına katılacaklar. 2024 Dikey Geçiş Sınavına başvuru ne zaman sona erecek?

Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Ön lisans Programları mezunları 2024-DGS için başvurularını sürdürüyor. Adaylar ÖSYM başvuru merkezleri ya da ais.osym.gov.tr internet adresi ve ÖSYM aday işlemleri mobil uygulaması üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. İşte 2024 Dikey Geçiş Sınavı başvuru ve sınav takvimi...

DGS başvuru süresi ne zaman doluyor?

2024 DGS son başvuru tarihi için ÖSYM internet sitesinde yer alan duyuru göre 30 Haziran'da yapılacak sınavın başvuru süresi 20 Mayıs'ta sona erecek.

DGS başvurusu nasıl yapılır?

Adaylar T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle ÖSYM AİS üzerinden sınava başvuru yapacaklar. Sonrasında anlaşmalı bankalar ya da ÖSYM’nin e-Ödemeler bölümünden sınav ücretini yatırarak başvurularını tamamlayacaklar.