Bursluluk Sınavı Cevap Anahtarı

Bursluluk Sınavı Cevap Anahtarı

21 Nisan Pazar günü yüz binlerce öğrenci ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavında ter döktü. 17 Mayıs tarihinde açıklanacak olan sınav sonuçlarından önce öğrenciler cevap anahtarlarının yayınlanmasını beklemektedirler. Peki cevap anahtarları yayınlandı mı? Detaylar haberimizde

21 Nisan pazar günü sınav merkezi olarak belirlenmiş olan okullarda uygulanan bursluluk sınavı saat 10.00'da başladı. Tüm ülke genelinde büyük bir katılımla yüz binlerce öğrencinin girmiş olduğu sınav tamamlandı Tüm sınıf seviyelerinde saat 12:00'da sona eren bursluluk sınavında sorulan sorulan cevapları öğrenciler tarafından merak edilmektedir.

Öğrencilerin 17 Mayıs tarihinde açıklanacak olan sonuçlardan önce yayınlanan cevap anahtarlarına ulaşarak muhtemel puanlarını hesaplayacakları süreç ise başladı.

Peki cevap anahtarlarına nereden ulaşılır. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hizmet veren Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanacak olan bursluluk sınavı cevap anahtarları yayınlandığı zaman sizlerle paylaşılacaktır. Mevcut durumda konunun ilan edileceği sitelerin linkleri aşağıdadır.

https://odsgm.meb.gov.tr//meb_iys_dosyalar/index.html

https://www.meb.gov.tr/

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

5 Yorum