Binlerce öğretmenin beklediği belgeler sistemi düştü!

Binlerce öğretmenin beklediği belgeler sistemi düştü!

Geçtiğimi günlerde yapılan ilk defa yönetici atamalarında idareci olarak atanan öğretmenlerin kararnameleri MEBBİS sistemine düştü. Binlerce öğretmenin beklediği belgeler sistemi düştü!

Binlerce öğretmenin beklediği belgeler sistemi düştü!

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 yılı kurumlara ilk defa yönetici atama süreci tamamlandı. Bu süreçte binlerce öğretmen müdür yardımcısı ve müdür olarak yeni görevlerine atandılar.

İlk Milli Eğitim Müdürlüklerinin atama sonuçlarını açıklamasından kısa bir süre sonra ilk defa yönetici atamalarında idareci olarak atanan öğretmenlerin kararnameleri MEBBİS sistemine düştü. Binlerce öğretmenin beklediği belgeler sistemi düştü!.

İdareci olarak atanması yapılan ve MEBBİS sistemine kararnamesi düşen öğretmenler bugünden itibaren okullarında ayrılarak yeni görev yerlerinde idareci olarak görevlerine başlayabilecek.

Öte yandan idareci olarak ataması yapılan binlerce öğretmenin bu hafta sonuna kadar okullarından ilişiklerini kesip, yeni görevlerine başlamaları bekleniyor.

Boş kalan eğitim kurumlarına ise önümüzde ki süreçte yeniden yönetici ataması yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.