Bakan Tekin'den öğretmenlere yeni müjde geliyor

Bakan Tekin'den öğretmenlere yeni müjde geliyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmenlere yeni müjde geliyor

Bakan Tekin'den öğretmenlere yeni müjde geliyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmenlere yeni müjde geliyor. 24 Kasım öğretmenler gününe sayılı günler kala, yenişafak gazetesi öğretmenlere verilecek müjdeleri yazdı.

Habere göre 24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenlere başöğretmenlik müjdesi verilecek. MEB'de uzman öğretmen olarak 20 yıl görev yapan öğretmenlere sınavsız başöğretmenlik verilecek.

Müjdeli haber öğretmenlere 24 Kasım günü verilecek. Bu müjdenin gerçekleşmesiyle birlikte, daha önceki yıllardan uzman öğretmen olarak görev yapan ve 20 yılını dolduran öğretmenler doğrudan başöğretmen sayılacak ve Ocak ayı itibariyle başöğretmenlik tazminatlarını almaya başlayacaklar.

Uzman öğretmenlik süresi 5 yıla düşürülecek mi?

Bu konuyla ilgili olarak herhangi bir açıklama yapılmazken, Milli Eğitim eski Bakanı Mahmut Özer, uzman öğretmenlik için bekleme süresinin 5 yıla düşürüleceği haberini müjde olarak paylaşmıştı. Umarız ki genel bir düzenleme ile uzman öğretmenlik bekleme süresi de 10 yıldan 5 yıla düşürülür..

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum