YKS Sınav Görev Başvuruları Açıldı

YKS Sınav Görev Başvuruları Açıldı

8 - 9 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan YKS için görevli öğretmen başvuruları 18 Nisan Perşembe günü saat 13.00'a kadar açılmıştır. Söz konusu sınav görevleri TYT, AYT ve YDT olarak üç oturuma verilecektir. Söz konusu sınav görevi ile ilgili tüm detaylar haberimizde..

8-9 Haziran tarihlerinde; TYT, AYT ve YDT olmak üzere birçok sınav düzenlenecektir. Düzenlenecek olan sınavlar Temel Yeterlilik Testi, Alan Yeterlilik Testi ve Yabancı Dil Testi olmak üzere 3 bölümden oluşmaktadır.

Düzenlenecek olan sınavlarda görev alacak öğretmenler Salon başkanı salon gözetmeni ve yedek gözetmen olmak üzere sınavlarda görev alacaklardır.

osym-sinav-gorevi.webpGörev alacak olan öğretmenler için başvurular ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi üzerinden yapılacaktır.
Söz konusu sınavlar il ve ilçe merkezlerinde sınav merkezi olarak belirlenmiş olan belirli okullarda düzenlenecektir.


Öğretmenlerin başvuruları daha önce yıl içerisinde almış oldukları sınav sayısına göre ve Ceza durumlarına göre belirlenecektir. Söz konusu sınavlarda cezası bulunan öğretmenler sınav görevi alamayacaklardır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum