Yusuf Tekin öğretmen atamaları ile ilgili tarih verdi

Yusuf Tekin öğretmen atamaları ile ilgili tarih verdi

Önümüzdeki yıl yani 2024-2025 eğitim öğretim yılında görev başlayacak olan öğretmenlerle ilgili atama sayılarının ve kontenjanlarının ilan edilmesi öğretmen adayları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Konu ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarih verdi. İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarına sözleşmeli öğretmen olarak atanacak olan öğretmenlere ait branş ve kadro sayılarının ilanı için geri sayım başladı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin söz konusu kadrolarla ilgili en yakın sürede toplanacak olan kabine toplantısı sonrasını tarih olarak verdi.

Önümüzdeki günlerde toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı alındıktan sonra kamuoyu ile söz konusu öğretmen atamalarının paylaşılacağını Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin iletti.

Konuyla ilgili Yusuf Tekin "Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandıktan sonra, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın nihai kanaatini aldıktan sonra açıklamasını yapacağız." dedi.

Yapılacak olan atama sonucunda atanan öğretmenler 2024-2025 eğitim öğretim yılında göreve başlayacaklardır.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum