ÖSYM'den öğretmenlere 1 yeni sınav görevi

ÖSYM'den öğretmenlere 1 yeni sınav görevi

ÖSYM 28 Nisan tarihinde yapılacak olan EKPSS oturumunda görev almak isteyen öğretmenlerden görev talebi toplamaya başladı. Peki ÖSYM sınav görev ücretleri ne kadar? ÖSYM Salon başkanı görev ücreti , ÖSYM gözetmen görev ücreti, EKPSS görev ücretleri ne kadar? İşte detaylar.. ÖSYM'den öğretmenlere 1 yeni sınav görevi

ÖSYM'den öğretmenlere 1 yeni sınav görevi daha geldi. Geçtiğimiz gün 3 oturum sınav görev için talep toplamaya başlayan ÖSYM, bugün de 28 Nisan tarihinde yapılacak olan EKPSS oturumunda görev almak isteyen öğretmenlerden görev talebi toplamaya başladı.

Peki ÖSYM sınav görev ücretleri ne kadar? ÖSYM Salon başkanı görev ücreti , ÖSYM gözetmen görev ücreti, EKPSS görev ücretleri ne kadar? İşte detaylar..

ÖSYM'den öğretmenlere 1 yeni sınav görevi

EKPSS sınavında salon başkanı, gözetmen yada yedek gözetmen olarak görev almak isteyen öğretmenler ÖSYM GİS sistemi üzerinden giriş yaparak 3 Nisan 2024 tarihine kadar görev talebinde bulunabilirler.

ÖSYM sınav görev ücretleri ne kadar?

Yardımcı Engelli Gözetmen 1121 TL

Salon Başkanı : 990 TL

Gözetmen : 878 TL

Yedek Gözetmen : 790 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.