Öğretmenlerin başvuruları başladı

Öğretmenlerin başvuruları başladı

Öğretmenler için sınav görevlendirme başvuruları On Nisan'da başlamıştır. Bu süreçte, öğretmenlere yönelik sınav görevleri için yeniden görevlendirme yapılacaktır. Sınav görevlendirmeleri hakkında daha fazla bilgi almak isteyen öğretmenler başvurularını belirtilen tarihten itibaren yapabilirler. Tüm ayrıntılar...

Öğretmenlere yönelik sınav görevi görevlendirmeleri için başvuruların başladığı duyuruldu. On Nisan itibarıyla alınmaya başlanan başvurular, öğretmenlerin sınavlarda görev almasını sağlayacak yeniden görevlendirmeler için önem taşıyor.

Öğretmenlerin başvuruları başladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlere yönelik yeni sınav görevi başvurularını başlattı.

Sınav görevi almak isteyen MEB personeli, MEBBİS sistem üzerinden görev talebinde bulunabilecek.

ogretmenlerin-basvurulari-basladi.jpg

Özellikle 21 Nisan 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) için sınav görevlisi başvuruları açıldı.

Başvuru süreci, 15 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek. Onaylanan sınav görevi talepleri sonrasında, görevli öğretmenler sınav günü gözetmen ve salon başkanı olarak görev yapacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.