Yönetici Atamaları Yapıldı Binlerce Müdürün Görev Yeri Değişti

Yönetici Atamaları Yapıldı Binlerce Müdürün Görev Yeri Değişti

5 Nisan tarihinde sona eren okul müdürlerinin ve müdür yardımcılarının aynı kurumda belirli bir süreye çalışmış olanlarının yapmış oldukları tercih süreci neticesinde 16 Nisan Günü yeni görev yerleri belirlenecektir. Peki görev yerleri değişen müdür ve müdür yardımcıları yeni görevlerine ne zaman başlayacaklardır? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Aynı kurumda 4 ve 8 senesini dolduran yönetici pozisyonunda Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşlarda görev yapmakta olan müdür ve müdür yardımcılarının yeni görev yerleri 16 Nisan Salı günü açıklanacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında 8 yılını dolduran müdür ve müdür yardımcılarının görev yerleri kesin suretle değişmiştir.
Ancak 4 yılını tamamlamış olan yöneticiler istemeleri halinde kendi kurumlarında tekrar 4 yıl süreyle çalışabilirler.

okul-yoneticileri-surec.jpg

Açıklanan yeni görev yerleri neticesinde müdür ve müdür yardımcıları 12 Temmuz'da yeni görev yerlerinde göreve başlayacaklardır.


Okul yöneticilerinin yeni görev yerleri MEBBİS üzerinden kişisel şifreleri ile girilerek öğrenilecektir.
Aynı zamanda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilecek olan kararnameler dikkate alınarak söz konusu personelin göreve başlama işlemleri yapılacaktır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum