O İşlemi Yapmayan Öğretmenlere Promosyon Ücreti Yatmayacak

O İşlemi Yapmayan Öğretmenlere Promosyon Ücreti Yatmayacak

Milli Eğitim Bakanlığı personelinin il ve ilçeler bazında maaş anlaşmalarını yenilemeleri halinde 3 yıllığına mevcut bankalarıyla veya yeni bir banka ile anlaşmaları durumunda promosyon ücreti diye tabir edilen bir meblağın söz konusu personelin hesaplarına aktarılması işlemleri önümüzdeki günlerde gerçekleşecektir. Özetle önümüzdeki günlerde 32-35 bin TL arasında hesaplara geçecek olan tutarlar için öğretmenler mebbisten o işlemleri yapmak zorundalar. İşte o işlemlerin detayları...

Öğretmenlerin sınav görevleri de dahil olmak üzere bir çok ödemeleri mebbis modülü üzerinde yer alan iban bilgileri sayesinde yapılabilmektedir. Özellikle maaş anlaşmaları kapsamında bankasını yenilemiş olan il ve ilçelerde görev yapan öğretmenlerin maaş promosyon ücretleri bu ibanlar üzerinden öğretmenlerin hesaplarına yatacaktır.

maas-promosyonu.jpg

Mebbis ekranında yer alan iban güncelleme işlemlerinin bizzat öğretmenlerin kendileri tarafından yerine getirilmesi söz konusu promosyon ücretlerinin yatırılabilmesi adına elzemdir.

Söz konusu iban işlemlerinin güncellenebilmesi için Mebbis şifremizle kişisel mebbis hesabımıza giriş yapmamız gerekir.

Sınav işlemleri modülüne tıkladıktan sonra açılan iban güncelle sekmesi seçilmelidir. Burada yer alan iban güncelleme alanına yeni ibanımızı aktarıyoruz. Aktarılan ibanın doğru olup olmadığı tarafımıza iletilecektir. İletilen doğrulama işleminin ardından iban güncelle butonuna basıyoruz.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum