YDS/1 sonuçları için sayılı günler kaldı, ÖSYM'den açıklama geldi

YDS/1 sonuçları için sayılı günler kaldı, ÖSYM'den açıklama geldi

ÖSYM, 24 Mart Pazar günü 81 ilde yapılan 2024 YDS/1 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'nın sonuçlarının açıklanma tarihini duyurdu. Adaylar, YDS sonuçları için geri sayımın başladığını ve sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. YDS sonuçlarının açıklanma tarihi ile ilgili detaylar ÖSYM tarafından paylaşıldı.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, 24 Mart Pazar günü 81 ilde gerçekleştirilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS/1) sonuçları için geri sayım başladı. Adaylar, YDS sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair merak içinde. Bu önemli sınavın sonuçlarına dair detaylar ÖSYM tarafından açıklandı.

YDS/1 sonuçları için sayılı günler kaldı, ÖSYM'den açıklama geldi

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 25 Nisan 2024 Pazartesi günü açıklanacak.

yds1-sonuclari-icin-sayili-gunler-kaldi-osymden-aciklama-geldi.jpg

YDS sonuçları, açıklandığı tarihten itibaren 5 yıl süreyle geçerli olacak. Sınava İngilizce dalında 96 bin 757 aday başta olmak üzere toplamda çok sayıda aday katıldı ve adaylara çeşitli dillerde toplam 80 soruluk çoktan seçmeli test uygulandı. Adaylar, YDS sonuç tarihini büyük bir merakla beklemekte.

YDS/1 SONUÇ EKRANI

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.