Valilikten Duyuru Yapıldı, Deprem Sebebiyle Okullar Tatil Edildi

Valilikten Duyuru Yapıldı, Deprem Sebebiyle Okullar Tatil Edildi

Afet ve acil durum yönetimi Başkanlığının internet sitesinde bildirdiği duruma göre saat gece bir sularında Tokat ilinde deprem meydana geldi. Söz konusu depremle ilgili olarak Tokat valisi Numan Hatipoğlu eğitime ara verileceğini duyurdu. Konuyla ilgili detaylar haberimizde...

Tokat'ta gece saat 01.00 sularında deprem meydana geldi. Acil bir afet Durum Yönetimi Başkanlığı depremin merkez üssünü Sulusaray ilçesi olarak belirledi. AFAD tarafından yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 olarak ölçüldü. Yaklaşık bir buçuk saat sonra aynı yerde tekrar 4,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Depremde can ve mal kaybı meydana gelmedi. Söz konusu depremle ilgili olarak Tokat valisi Numan Hatipoğlu Sulusaray Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde eğitim öğretimin tüm kademelerde bir gün tatil edildiğini duyurdu.

İl genelinde bütün Mülki amirlerle ve kolluk güçleri ile koordineli olarak çalışıldığını belirten Vali Hatipoğlu okulların bir gün süreyle tatil edileceğini duyurdu. Aynı zamanda Vali Hatipoğlu deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluğun il genelinde yaşanmadığını da ifade etti.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.