Çaykur İşçi Alımı Kura Çekimi Sonuçları Açıklandı Mı?

Çaykur İşçi Alımı Kura Çekimi Sonuçları Açıklandı Mı?
Çaykur işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? 1072 işçi alımı için yapılan başvuruların ardından gerçekleştirilen kura çekilişi sonuçları ne zaman ve nereden öğrenilir?

Çaykur işçi alımı kura çekimi sonuçları, Çaykur işçi alımı başvuruları sırasında başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar tarafından araştırılıyor.

Çaykur'un 1072 işçi alımı için başvurular iskur.gov.tr adresi üzerinden 26 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında yapıldı. Ardından kura çekiminin ne zaman yapılacağı, başvuruda bulunan adaylar tarafından araştırılmaya başlandı.

Şimdi ise sırada kura çekim sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesinin araştırılması var.

Çaykur İşçi Alımı Kura Çekimi Sonuçları

Geçtiğimiz ay, İŞKUR Rize Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bir açıklama ile çay fabrikalarında istihdam edilmek üzere toplamda 1072 kişi için işe alım sürecinin gerçekleştirileceği bilgisi paylaşıldı.

İşe alınacak olan 930 kişi beden işçisi, 70 kişi çay eksperi, 55 engelli geçici işçi ve 17 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplamda 1072 kişi mevsimlik işçi olarak görev yapacak. Bu kişiler Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'da görev yapacak.

26 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılan başvuruların ardından, 14 Mayıs 2024 Salı günü (Bugün) başvuruda bulunan adaylar arasında kura çekimi gerçekleştirilecek.

09.00'da Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda başlayacak olan kura çekilişinde İŞKUR nihai listeleri esas alınacak. Çekiliş noter tarafından gerçekleştirilecek.

Çaykur işçi alımı kura çekimi sonuçları ise asil ve yedek isim listesi olarak Çaykur'un resmi internet sitesi üzerinden paylaşılacak.