Öğretmenler Bakan Tekin ile görüşüyor! Randevu alındı

Öğretmenler Bakan Tekin ile görüşüyor! Randevu alındı

Sosyal medyada öğretmenlerin haklarını savunan öğretmen TR sayfası admini ve eğitimci yazar Yasin Görmüş, öğretmenlerin sorunlarını iletmek için Bakan Tekin ile görüşüyor. Randevu alındı..

Öğretmenler Bakan Tekin ile görüşüyor! Randevu alındı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmenler ile yakından iletişim kurmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana devamlı öğretmenler ile iletişim halinde olan ve öğretmenler odası sohbetleri uygulamasını hayata geçiren Bakan Tekin şimdide de Sosyal medyada öğretmenlerin haklarını savunan öğretmen tr sayfası ve eğitimci yazar Yasin Görmüş'e randevu verdi.

ogr.jpg

Bu ikili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile Ankara'da yüz yüze görüşecek ve öğretmenlerin sorunları ile beklentilerini direk Bakan Tekin'e iletecek. Dileyen öğretmenlerimiz yorumlarında Bakan Tekin'e aktarılması gereken sorunları bizlere yazabilir..

Sizce Bakan Tekin'e aktarılması gereken öğretmenlerin yaşadığı sorunlar ve beklentiler neler ? Yorumlarınızı bekliyoruz..

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum