O öğretmenlere bakanlık tarafından ödül verilecek isim listeleri yayınlandı

O öğretmenlere bakanlık tarafından ödül verilecek isim listeleri yayınlandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ödül yönetmeliği gereği şartları taşıyan öğretmenlere aylıkla ödüllendirme işlemi yapılmaktadır. En az 3 tane başarı belgesi olan öğretmenin 1 adet üstün başarı belgesi alması durumunda ödül almaya hak kazanması durumu söz konusudur. Peki bu şartı taşıyan her öğretmene ödül verilecek mi? Bakanlık tarafından kimlere ödül verildi? Detaylar haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı bütün iş ve işlemlerinde olduğu gibi ödül işlerinde de belirli kurallar ve planlar çerçevesinde hareket etmektedir. Bu anlayışla ödül yönetmeliği gereği bazı öğretmenlere ödüller verilecek. Söz konusu ödüller aylık ve ödüllendirme şeklinde olup her ay yayınlandığı gibi Nisan ayının Tebliğler Dergisinde de yayınlanmıştır.

En az 3 başarı belgesi olan öğretmene 1 adet üstün başarı belgesi verilir bu üstün başarı belgesi sahibi olan öğretmenler kurum amirleri tarafından üst yazıyı ile Milli Eğitim müdürlüklerinde bildirilir milli eğitim müdürlükleri söz konusu isimleri bakanlığa tavsiye eder.


Gerekçeleri ile beraber sunulan tavsiyeler neticesinde bu öğretmenlere bakanlık tarafından uygun görülmesi halinde Aylıkla ödüllendirme işlemi yapılır.


Aylık ve ödüllendirilen öğretmenler her ay Tebliğler dergisinde ilan edilir. Nisan ayında ödül almaya hak kazanmış öğretmen listesini görmek için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

29 Yorum