ALES ne zaman yapılacak? ÖSYM açıklama yaptı mı?

ALES ne zaman yapılacak? ÖSYM açıklama yaptı mı?

2024 ALES/1 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı, Nisan ayında yapılacak. ALES ne zaman ve ALES giriş yeri sorgulamaları için ÖSYM, sınav giriş yerlerini adayların erişimine açmıştır. ALES ne zaman yapılacağına ilişkin bilgilere ve sınav giriş yerlerine ÖSYM üzerinden ulaşabilirsiniz. ALES ne zaman gerçekleşeceği ve giriş yerleri, adaylar için önemli ve araştırmaya devam ediyorlar. Tüm ayrıntılar...

2024 ALES/1 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES), 21 Nisan 2024 Pazar günü saat 10.15'te yapılacak.

ALES ne zaman yapılacak? ÖSYM açıklama yaptı mı?

ALES ne zaman ve ALES giriş yeri sorgulamaları için, adaylar ÖSYM'nin AİS sistemine T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak sınav giriş yerlerini öğrenebilirler.

ales-ne-zaman-yapilacak-osym-aciklama-yapti-mi.jpg

ALES ne zaman gerçekleşeceği ve giriş belgeleri Nisan ayının ilk günlerinde erişime açılmıştır, detaylar ve giriş yerleri ÖSYM tarafından sağlanmaktadır. ALES ne zaman yapılacağına dair tüm bilgiler, sınavın zamanı ve yer sorgulaması ÖSYM üzerinden yapılabilmektedir.

ALES GİRİŞ YERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:MEB Personel

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.