23 Nisan'da görevli olan Öğretmenlere nöbet ücreti

23 Nisan'da görevli olan Öğretmenlere nöbet ücreti

Tüm yurtta 23 Nisan Salı günü çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir süredir okullarda kutlama provaları yapılmaktadır. Resmi tatil olmasına rağmen 23 Nisan Salı günü kutlama törenlerinde görev alan öğretmenlere nöbet ücreti ödenecek mi? 23 Nisan Salı günü öğretmenlerin Hangi ek ders ücretleri kesilecek?

23 Nisan Salı günü resmi tatil olması sebebiyle tüm yurtta bulunan kamu kurum ve kuruluşları bir gün süreyle kapalı olacak.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında aylardır provalar yapan ve kutlamalara büyük emekle hazırlanmış olan okullar ise 23 Nisan salı gününü büyük bir heyecanla tüm öğretmenleri ve öğrencileriyle beraber beklemektedirler.

Ancak resmi tatil olması sebebiyle 23 Nisan kutlamalarında görev alan öğretmenlere nöbet ücreti ödenir mi? 23 Nisan Salı günü okulların tatil olması sebebiyle işlenemeyen derslerden dolayı ek dersler nasıl hesaplanacak?

Nöbet görevi 23 Nisan salı gününe denk gelen öğretmenlere herhangi bir ücret ödenmeyecektir.

Öğretmenler üzerlerine tanımlı olan ders görevindeki ek ders ücretlerini tam alacaklardır.

Ancak egzersiz ve Kurs tarzı ders dışı eğitim faaliyetleri öğretmenlere ödenmeyecektir.

Törenlerde görev alan öğretmenleri ise herhangi bir ek ödeme yapılmayacaktır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum