Çalışma bakanı sinyali verdi, uzaktan ve esnek çalışma modeli geliyor

Çalışma bakanı sinyali verdi, uzaktan ve esnek çalışma modeli geliyor

Esnek ve uzaktan çalışma sistemi geliyor. Mevzuat üzerinde hazırlıkların devam ettiği durumu bizzat açıklayan bakan sözlerine şöyle devam etti. Değişime ayak uydurmak lazım dedi.

İşte Vedat Işıkhan tarafından yapılan açıklamaların önemli maddeleri :

  • Yeni Çalışma Modelleri: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, salgın dönemi sonrasında başlayan yeni çalışma sistemleri üzerine yapılan düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Bakan Işıkhan, uzaktan çalışma ve esnek çalışma modellerinin artık gündemde olduğunu belirtti ve bu konuda Çalışma Genel Müdürlüğü'nün mevzuat düzenlemeleri yaptığını ifade etti.

  • Değişime Uyum: Işıkhan, çalışma hayatında sosyal yeteneklerin önemine değinerek, çalışma modellerindeki değişimlere uyum sağlamanın gerekliliğine vurgu yaptı. Önümüzdeki yıllarda farklı iş ve çalışma modelleriyle karşılaşılacağını belirtti.

  • Stajın Önemi: Gençlere iş tecrübesi kazanmaları için staj yapmalarını öneren Işıkhan, işe alımlarda staj deneyiminin önemli bir faktör olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.