23 Nisan Törenlerinde Görev Alan Öğretmenlere Bir Gün İzin

23 Nisan Törenlerinde Görev Alan Öğretmenlere Bir Gün İzin

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından aylar öncesinden çeşitli etkinlik talimatları verilen il ve ilçelerde bulunan okullar haftalardır 23 Nisan törenlerine hazırlanmaktadırlar. Peki bu öğretmenlere 24 Nisan tarihinde izin verilecek mi?

Daha önce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından okullar 30 Ekim tarihinde tatil edilmişti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı içinde aynı uygulama yapılacak mı?

Yoğun bir biçimde törenleri hazırlanan öğrenciler ve öğretmenler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için son hazırlıklarını yapmaktadırlar. Çeşitli gösteriler ile kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ertesi olan 24 Nisan çarşamba günü için herhangi bir tatil kararı bildirilmedi.

Milli Eğitim Bakanlığının söz konusu durumla ilgili olarak 22 Nisan Pazartesi günü kendilerine yöneltilen 24 Nisan Çarşamba tarihinin tatil olup olmadığı sorusu sebebiyle, söz idari izinle ilgili bir tatil olup olmadığını açıklamaması durumunda da 24 Nisan çarşamba günü tüm yurtta Eğitim öğretim devam edecektir.

Söz konusu konunun merak edilmesinin tek sebebi 29 Ekim kutlamaları sebebiyle yapılan gösteriler neticesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ekim tarihinde idari tatil ilan etmesidir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum