22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi?

22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi?

23 Nisan Salı günü tüm ülke genelinde kutlanacak olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesine denk gelen 22 Nisan Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığı merak edilmekte. Hafta sonu tatili ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla ilan edilen 23 Nisan'ın birleştirilmesi durumu mümkün müdür? Detaylar haberimiz de...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta Salı günü büyük bir coşkuyla kutlanacak. 23 Nisan salı ülke genelinde resmi tatil olarak ilan edildi. Aylardır 23 Nisan Ulusal Egemenlik bir çocuk Bayramı kutlamaları için okullarda provalar yapılmaktadır.

Söz konusu 23 Nisan resmi tatilinin hafta sonu ile birleştirilmesi durumunda tüm ülke genelinde kamu kurum ve kuruluşları 4 gün tatil yapmış olacaklar. Ancak konu ile ilgili olarak yetkili mercilerden herhangi bir açıklama gelmemiştir.

Ancak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ertesi olan 30 Ekim tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından okullar tatil edilmişti. Bu yıl da 24 Nisan tarihinin tatil edilmesi durumunda detayları sizlerle paylaşacağız.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

4 Yorum