15 Nisan Pazartesi Günü Ders Programları Değişecek Mi?

15 Nisan Pazartesi Günü Ders Programları Değişecek Mi?

15 Nisan Pazartesi günü 9 günlük Bayram tatilinin ardından milyonlarca öğrenci ders başı yapacaktır. Peki Ders programlarında herhangi bir değişiklik olacak mı? Işte detaylar...

Türkiye genelinde milyonlarca öğrencinin ve öğretmenin ders başı yapacağı 15 Nisan Pazartesi günü ile ilgili internette en çok sorulan sorulardan biri de ders programlarının değişip değişmeyeceğidir.

Okulların en temel düzenleyici fonksiyonlarından biri olan ders programları ihtiyaca göre yılın belirli dönemlerinde değiştirilir.

ders-programlari-degisecek-mi.jpeg Öğretmenlerin tayin olması, öğretmenlerin ücretsiz izne ayrılması veya öğretmenlerin yöneticilik görevine terfi etmeleri gibi sebeplerden dolayı ders programları güncellenir. Eğer okulunuzda bunlardan bir tanesi gerçekleşmemişse ders programımızda herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

Söz konusu konunun merak edilmesinin bir diğer sebebi de bakanlık tarafından güncellenecek olan müfredattır. Ancak yeni müfredat önümüzdeki yıl itibariyle uygulanacaktır. Öğrenciler 5 Nisan Cuma günü uygulanan ders programları herhangi bir kadro değişikliği olmaması durumunda uygulanmaya devam edecektir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum