Açık Öğretim Öğrencilerinin Dikkatine Son Gün Yaklaşıyor

Açık Öğretim Öğrencilerinin Dikkatine Son Gün Yaklaşıyor

Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi ve Ortaokulu öğrencilerine önemli duyuru. Kayıt yenileme tarihleri açıklandı. Yenileme tarihleri ve kayıt yenilemek için son gün tarihi detayları ile birlikte haberimizde...

Açık Öğretim ortaokulu ve Lisesi fırsat ve imkan eşitliği yaratmaya devam ediyor. Çeşitli sebeplerden dolayı zorunlu öğrenimini tamamlayamamış olan vatandaşlar açık öğretim ortaokulu ve Lisesi sayesinde mezun olma imkanına sahip olmaktadırlar.

Örgün öğrenimden hiçbir farkı olmayan açıköğretim ortaokulu ve lise diploması ile vatandaşlar kendilerine tanınan hakları sonuna kadar kullanabilmektedirler. Açık Öğretim Ortaokulu ve Lisesi kayıtları 13 Mayıs tarihine kadar yapılabilecek.

Kayıt yenileme olarak geçen işlem için öğrencilerden 250 TL Katılım ücreti alınacak. Söz konusu ücretler Ziraat Bankası vakıf bankası ve Halk Bankası ATM'leri üzerinden yatırılabileceği gibi https://odeme.meb.gov.tr adresi üzerinden de yapılabilecektir.

Ayrıca kimlik bilgileri ve fotoğrafları güncel olmayan öğrenciler ise Halk Eğitim Merkezi üzerinden ilgili işlemlerini yaptırabileceklerdir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

16 Yorum