1 Mayıs'ta o öğretmenler daha fazla ek ders alacak

1 Mayıs'ta o öğretmenler daha fazla ek ders alacak

1 Mayıs İşçi Bayramı sebebiyle çarşamba günü tüm Kamu Kurum ve kuruluşlarında olduğu gibi okullarda da tatil ilan edildi. Tatil sebebiyle 1 Mayıs Çarşamba günü okulları ders işlenemeyecek peki ders işlenemeyecek olmasına rağmen kime daha fazla ücret ödenecek? Detaylar haberimizde...

1 Mayıs Çarşamba günü tüm yurtta tatil ilan edildi. Haliyle okullarda da 1 Mayıs Çarşamba günü ders işlenmeyecek. Söz konusu tatilin resmi tatil olması sebebiyle müdür ve müdür yardımcıları da o gün tatil yapacaklar.

1 Mayıs Çarşamba günü Öğretmenlerin ek ders durumları ne olacak? Kesintiler hangi dersler üzerinden yapılacak? Kimlere daha fazla ek ders ödemesi yapılacak? 1 Mayıs Çarşamba günü Öğretmenlere nöbet ücreti ödenmeyecek. Ders dışı eğitim faaliyetleri kapsamında değerlendirilen egzersiz çalışmaları için de öğretmenlere ücret ödenmeyecek.

Bunun dışında kalan bütün ödemeler gerçekleştirilecek. Destek eğitim odasında dersi olan öğretmenlere yine aynı şekilde %25 artırımlı ek ders ödemesi yapılacak. Aynı şekilde özel eğitim öğretmenlerine de ücretleri her zaman olduğu gibi 1 Mayıs tarihinde de %25 artırımlı olarak ödenecek.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.