23 Nisan'da Görev Alan Öğretmenlerin Ek Ders Ücretleri Kesilecek

23 Nisan'da Görev Alan Öğretmenlerin Ek Ders Ücretleri Kesilecek

Ülkemizin tamamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 23 Nisan Salı gününden itibaren törenler düzenlenecek. Düzenlenecek olan törenlerle ilgili olarak görevlendirilen öğretmenlere resmi bildiri yapıldı. Peki törenlerde kimler görevlendirildi? Ne kadar ek ders kesintisi yapılacak?

23 Nisan törenlerinde her yıl olduğu gibi bu yıl da il ve ilçe merkezlerinde kutlamalar yapılacak. Söz konusu kutlamalar büyük bir organizasyon ve disiplin gerektirmektedir. İşte düzenlenecek olan törenlerle ilgili belirli branş öğretmenlerine milli eğitim müdürlükleri koordinesinde görevler verildi. Genel olarak beden eğitimi öğretmenlerine, bilişim teknolojileri öğretmenlerine, Türkçe öğretmenlerine, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerine, müzik öğretmenlerine görevler verildi.

23-nisan-torenleri.jpg

Düzenlenecek olan törenler için 15 Nisan tarihinden itibaren belirli tarihlerde provalar düzenlenecektir. Düzenlenecek olan provalar kapsamında derslere giremeyecek olan öğretmenlerin üzerlerine tanımlı olan derslerin ek ders ücretleri söz konusu öğretmenlere ödenecektir. Ancak destek eğitim, egzersiz ve dyk kapsamında bulunan ek ders ücretleri ödenmeyecektir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

6 Yorum