Öğretmenler arasından ilçe temsilcisi seçilecek

Öğretmenler arasından ilçe temsilcisi seçilecek

Milli Eğitim Bakanlığı yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından öğretmenler arasından ilçe temsilcisi seçilmesi için resmi yazı gönderildi. Söz konusu temsilciler hangi faaliyetleri yürütecekler? Hangi öğretmenler ilçe temsilcisi olacak? Detaylar haberimizde...

Scientix Projesi, Avrupa’da STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitimini Scientix portalı aracılığıyla yaygınlaştırmayı amaçlayan bir projedir.

STEM eğitiminin amacı, okullarda öğrencilerin sorgulama, araştırma, üretme ve buluş yapma becerilerini ve ilgilerini ortaya çıkarmaya yönelik öğrenci merkezli eğitimi yaygınlaştırmaktır. Scientix Portalına http://scientix.eu adresinden ulaşılabilmektedir.

Avrupa Okul Ağı - European Schoolnet tarafından yürütülen Scientix Projesinde Bakanlığımızı temsilen Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, 32 Avrupa ülkesi ile birlikte 2014 yılından itibaren Scientix Projesi Ulusal Destek Noktasıdır.

Söz konusu proje kapsamında STEM İl Koordinatörleri koordinesinde yürütülen çalışmalar doğrultusunda gönüllülük esasına bağlı olarak STEM İlçe Temsilcisi olmak isteyen öğretmen bilgileri resmi yazı il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine gönderilecektir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.