1 Mayıs tatil mi? Öğretmenlerin ek ders ücreti kesilecek mi? Kadrolu ve ücretli öğretmen…

1 Mayıs tatil mi? Öğretmenlerin ek ders ücreti kesilecek mi? Kadrolu ve ücretli öğretmen…

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramına sayılı günler kaldı. O gün okullar resmi tatil mi? 1 Mayıs günü okullar kapanacak mı? Kamu kurumları ve özel sektör çalışanları için 1 Mayıs nasıl geçecek? 1 Mayıs hangi gün? Öğretmenlerin ek ders ödemeleri ile ilgili işte merak edilenler…

Her yıl coşku ile kutlanan 1 Mayıs işçi bayramında okullar resmi tatil mi ilan edildi? Milyonlarca öğretmen ve öğrenciyi ilgilendiren bu gelişme ek ders ücretleri için belirleyicilik sağlayacak.

1 Mayıs Hangi Güne Denk Geliyor? 1 Mayıs İşçi Günü Okullar Yok mu?

1 Mayıs’ta ek ders ödenecek mi? meraklı bekleyiş başladı. MEB’in resmi tatiller takvimine göre 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü resmi tatil olarak gözüküyor. Bu durumda 1 Mayıs günü okullarda eğitime ara veriliyor.

1-mayis-tatil-mi-ogretmenlerin-ek-ders-ucreti-kesilecek-mi-kadrolu-ve-ucretli-ogretmen.png

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Ek Ders Ücreti Kesilecek mi?

2024 yılı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü Çarşamba gününe denk geliyor. Resmi tatil olarak listede yer alan 1 Mayıs günü 81 ilde eğitime 1 günlüğüne ara verilecek. Her resmi tatilde olduğu gibi bugünde kadrolu/sözleşmeli öğretmenlerin ek ders ücreti kesintisiz olarak yatacak. Ders saati başına ücretlendirilen ücretli öğretmenler için 1 Mayıs Çarşamba girilmeyen dersler sayısınca kesinti uygulanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.