Öğretmenlere 37 ay için 13 bin lira promosyon teklif edildi

Öğretmenlere 37 ay için 13 bin lira promosyon teklif edildi

İstanbul Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bir süredir yürüttüğü promosyon sürecinde özel bir banka tarafından öğretmenlere 37 ay için 13 bin lira promosyon teklif edildi..

Öğretmen camiasının promosyon çilesi devam ediyor. İl ve İlçe MEM'ler bankalar ile oturdukları promosyon anlaşma masasından umduklarını bulamıyor.

Geçtiğimiz senelerde 25 - 30 bin bandında gezen promosyon tutarları, öğretmen maaşlarının neredeyse 2 katına çıkmasına rağmen maalesef yarı yarıya düştü.

1123966-242106313.jpg

Öğretmenlere 37 ay için 13 bin lira promosyon teklif edildi

Edindiğimiz bilgilere göre İstanbul Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bir süredir yürüttüğü promosyon sürecinde özel bir banka tarafından öğretmenlere 37 ay için 13 bin lira promosyon teklif edildi. Beklentilerin altında kalan bu tutar sonrasında sendikalar ve bankalar duruma tepki gösterirken, MEB'in bu olaya bir an evvel el atmasını istiyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.