Öğretmen maaşlarında iyileştirme için Bakan Tekin tarih verdi

Öğretmen maaşlarında iyileştirme için Bakan Tekin tarih verdi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen maaşlarının iyileştirilmesi konusunda 2024 yılını işaret etti.

Öğretmen maaşlarında iyileştirme için Bakan Tekin tarih verdi

Öğretmenler bugün Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile Ankara'da yüz yüze görüştü. Öğretmenlerin talepleri yine öğretmenler tarafından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e iletildi.

Bakan Tekin'e iletilen konulardan birisi de öğretmen maaşlarının ve ek ders ücretlerinin düşüklüğü olduğu. Bakan Tekin sorulan soru karşısında Öğretmen maaşlarında iyileştirme için tarih verdi.

Dünya genelinde yaşanan koronavirüs pandemi süreci ve ardından gelen savaşlar sebebiyle kriz yaşandığını söyledi. Bakan Tekin öğretmenlerin maaşlarının iyileştirilmesi için biraz zaman istedi ve 2024 yılında öğretmenlere mali olarak iyileştirilme konusunda uğraşacağını aktardı..

İşte Bakan Tekin'in bu konuda açıklaması ;

Dünyada covid ve savaşlar yüzünden ekonomik kriz var. Mali konularda biraz izin verin(sabredin). Önümüzdeki yıl Öğretmenlerin mali konularında iyileştirme yapılması için uğraşacağım.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.