Kasım seminerlerinin online olması için EBS devreye giriyor

Kasım seminerlerinin online olması için EBS devreye giriyor

Milli Eğitim Bakanlığının Kasım ayı seminerlerinin yüz yüze yapılacağını açıklamasından sonra öğretmenler seminerlerin online olması için seslerini duyurmaya çalışıyor. Gelen bilgilere göre Kasım seminerlerinin online olması için EBS devreye giriyor..

Kasım seminerlerinin online olması için EBS devreye giriyor

Milli Eğitim Bakanlığı dün yayımladığı resmi yazı ile birlikte bir süredir online olarak sürdürülen Kasım ayı seminerlerinin bu sene yüz yüze yapılacağını duyurdu.

MEB'in kasım seminerleri yüz yüze olacak açıklamasından sonra öğretmenlerden tepkiler gelmeye devam ediyor. Bir çok öğretmen daha erken açıklama yapılmadığı için Kasım ayı ara tatilinde memleketlerine bilet aldıklarını söylerken, seminerlerin eskisi gibi online olması için seslerini de duyurmaya çalışıyor.

Edindiğimiz bilgiler göre hizmet kolundaki yetkili sendika Eğitim Bir Sen'de Kasım seminerlerinin online olması için devreye giriyor.

Bakalım MEB Kasım seminerleri için tekrardan online kararı alacak mı? Bekleyip göreceğiz..

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.