Gelecek yıldan itibaren ara tatille kaldırılacak mı?

Gelecek yıldan itibaren ara tatille kaldırılacak mı?

Milli Eğitim Bakanlığı bir süredir online olarak yürütülen ara tatilleri yüz yüze olarak yapılacağını açıkladı. Peki Gelecek yıldan itibaren ara tatille kaldırılacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin geçtiğimiz günlerde AK parti kongresi çıkışında bir gazetecinin ara tatiller ile ilgili olarak ne düşünüyorsunuz? soruları karşısında ara tatillerin kaldırılabileceği mesajlarını vermişti. Diğer bir değişle nabız yoklamıştı.

Bu yoklama sonrasında Bakan Tekin'den diğer hamle olan seminerlerin yüz yüze olarak yapılması kararı geldi. Ancak öğretmenler bu duruma sıcak bakmadı. Çünkü seminerler ÖBA üzerindendi fakat izlemek için okullara gelmeleri istendi.

Bu duruma öğretmenler ve sendikalar çok sert tepki gösterdi. Hatta Yusuf Tekin istifaya davet edildi. Bu tepkileri gören Bakanlığın seminerlerin yüz yüze yapılmasından vazgeçtiği iddialar ortalarda dolaşmaya başladı. Ancak bu sefer de Gelecek yıldan itibaren ara tatille kaldırılacak mı? soruları sorulmaya başlandı.

ogretmen1.jpg

Gelecek yıldan itibaren ara tatille kaldırılacak mı?

Bunun ilgili olarak MEB'in bu şekilde bir karar alması beklenmiyor. Çünkü öğrenciler ve aileler için ufak bir ara yada tatil herkese iyi geliyor. Fakat görünen o ki Bakan Tekin öğretmenlerin okullara çağırmakta önümüzde ki sene ısrarcı olacak gibi..

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.