Cumhurbaşkanlığından tüm öğretmenlere resmi yazı

Cumhurbaşkanlığından tüm öğretmenlere resmi yazı

Cumhurbaşkanlığından tüm öğretmenlere resmi yazı çıktı. İşte detaylar..

Cumhurbaşkanlığından tüm öğretmenlere resmi yazı

Cumhurbaşkanlığı deprem farkındalık eğitim programı için tüm öğretmenlere resmi yazı gönderdi. Gönderilen resmi yazı ile birlikte eğitim programı ile kamu personelinin her birey hem de deprem bölgelerinde görevli/gönüllü olarak dikkat etmesi gereken hususlara yönelik bilgilerinin artırılması hedeflenmektedir.

İşte o resmi yazı ;

T.C.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Personel Genel Müdürlügü

Say :E-30736300-774.99-86532085
Konu : Deprem Farkındalık Eğitim programı 09.10.2023
DAĞITIM YERLERİNE

ilgi : Cumhurbaşkanlığı Insan Kaynakları Ofisi Başkanlığının (İnsan Kaynaği Eğitim ve Geliştirme Dairesi Blaşkanlığı) E-71726943-799-3258 sayılı yazısı

2021 Afet Eğitim Yılı kapsamında hazırlanan eğitim programının devamı niteliğindeki "Deprem Farkndalık Eğitim Programı" Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve 17 Bakanlığın personel eğitiminden sorumlu birimlerinin ortak çalışmasıyla oluşturulmuş ve UEKe yüklenmiştir.

Söz konusu eğitim programı ile kamu personelinin her birey hem de deprem bölgelerinde görevli/gönüllü olarak dikkat etmesi gereken hususlara yönelik bilgilerinin artırılması hedeflendiği ilgi yazıda belirtilmektedir.

Bu kapsamda, Ekte yer alan kayıtlı eğtimlerin, hazırlanacak bir program dahilinde tüm personel tarafından https/furzaktanegitimkapisi.cbiko.gov.tr adresinden veya e-insan mobil uygulamasının Uzaktan Eğitim Kapısı modülü üzerinden 15/2/2023 tarihine kadar tamamlamasnın sağlanması hususunda

Bilgilerini ve gereğini arz/rica ederim

Bülent ÇİFTÇİ
Bakan a
Personel Genel Müdürü

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.