Bursluluk Sınavına Öğrenciler Kendi Okullarında Mı Girecekler?

Bursluluk Sınavına Öğrenciler Kendi Okullarında Mı Girecekler?

21 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan ilköğretim kurumları ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı için öğrenciler hangi okullarda sınava gireceklerini merak etmektedirler.Söz konusu sınav ile ilgili olarak sınava giriş yerleri ile alakalı herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Peki bu durumda öğrenciler kendi okullarında mı sınava gireceklerdir? Detaylar haberimizde...

21 Nisan pazar günü tüm ülke genelinde düzenlenecek olan ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir açıklama yapılmamıştır.
Bu durum öğrencilerde sınava kendi okullarında girecekleri düşüncesi ortaya çıkarmıştır.

Ancak söz konusu sınav sınav binası olarak tesis edilen il ve ilçe merkezlerinde sadece belirli okullarda düzenlenecektir.

bursluluk-sinavina-girecek-olan-ogrenciler.jpgBursluluk sınavına girecek olan öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı yakın zamanda sınava giriş yerleri ile ilgili bir açıklama yapacaktır.

Sınavın düzenleneceği okullar halihazırda belirli olsa da öğrencilerin sınav salonlarındaki yerleri henüz belirlenmemiştir.

Konuyla ilgili detaylı açıklama ve sorgulama ekranı Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecektir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum