Çalışma Bakanlığı Yeni ilk kez çalışacak kişiler alacak

Çalışma Bakanlığı Yeni ilk kez çalışacak kişiler alacak

Çalışma Bakanlığı Yeni ilk kez çalışacak kişiler alacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, büro ve destek personeli pozisyonları için toplamda 62 yeni personel alımı yapacağını açıkladı. Bu alım, Resmi Gazete de yayınlanan ilan çerçevesinde yürütülecek ve adaylar 24 Ocak'tan itibaren başvuruda bulunabilecekler.

ÇALIŞMA BAKANLIĞI YENİ İLK KEZ ÇALIŞACAK KİŞİLER ALACAK

Başvuru Şartları şöyledir. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki genel şartları yerine getirmek. Emeklilik veya malullük aylığı almamış olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak. Erkek adaylar için askerlikle ilişkisinin olmaması. Diğer kamu kurumlarında 4/B sözleşmeli personel olarak çalışmamış olmak. Sağlık durumunun göreve uygun olması.


Başvurular, 24 Ocak - 4 Şubat 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı-Kariyer Kapısı veya https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden yapılacaktır. Başvurular yalnızca elektronik ortamda kabul edilecek, şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Bu personel alımı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda kariyer fırsatı arayan adaylar için önemli bir fırsattır. Detaylı bilgi ve başvuru süreci için belirtilen web sitesini ziyaret edilebilir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum