EKPSS Soruları Ve Cevap Anahtarı Ne Zaman Yayınlanacak? EKPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

EKPSS Soruları Ve Cevap Anahtarı Ne Zaman Yayınlanacak? EKPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

EKPSS soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak? 28 Nisan 2024 Pazar günü 115.000 engelli adayın katılımı ile gerçekleşecek olan ve ÖSYM tarafından düzenlenen Engell Kamu Personeli Seçme Sınavı iki yılda bir yapılıyor. EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? Adayların sınavdan aldıkları puanlar kaç yıl boyunca geçerli olacak?

EKPSS soruları ve cevap anahtarı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na katılan adaylar ve yakınları tarafından araştırılıyor. 28 Haziran 2024 Pazar günü yani bugün 10.45 itibari ile başlayacak sınava katılan adaylar, sınav sonunda PDF formatında yayınlanacak olan soruları ve cevap abahtarını araştırmaya başlayacak. Sınav sonuçları açıklanıncaya kadar, puan hesaplamaları buna göre yapılacak.

ÖSYM takvimine göre gerçekleştirilecek olan EKPSS'nin 115.0000 adayın katılımı ile gerçekleştirilmesi bekleniyor. Sınava katılacak adaylarra engel grupları ve öğrenim durumlarına göre sorular yöneltilecek. Sınav Genel Yetenek ve Genel Kültür sorularından oluşacak. Sınav sırasında adaylara sorulan EKPSS soruları ve cevap anahtarı, sınav sonrasında ne zaman yayınlanacak? EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

EKPSS Soruları Ve Cevap Anahtarı Ne Zaman Yayınlanacak?

EKPSS soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak? 28 Nisan 2024 Pazar günü yani bugün, EKPSS sınavının sona ermesinin ardından, EKPSS soruları ve cevap anahtarının adayların erişimine açılması bekleniyor. Ancak konu ile ilgili yapılan herhangi bir açıklama henüz bulunmuyor.

EKPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? 23 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacak olan EKPSS sonuçları ile alınan puanlar, bugün itibari ile 4 yıl boyunca geçerli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum