Elektrik ve Doğalgaz Faturaları Hakkında Son Dakika Karar Alındı! Borçların Hepsi Tamamen siliniyor

Elektrik ve Doğalgaz Faturaları Hakkında Son Dakika Karar Alındı! Borçların Hepsi Tamamen siliniyor

Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan deprem sebebiyle birçok konuda da yeni adımlar atılmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan deprem sebebiyle birçok konuda da yeni adımlar atılmaya devam ediyor. Bu sabah saatlerinde yaşanan flaş ve yeni bir gelişmeye göre ise Kahramanmaraş'ta orta ve ağır hasarlı olan evler için elektrik faturası ve doğalgaz faturalarının tamamen silindiği ortaya çıktı. Bu haber karşısında ise Kahramanmaraş'ta yaşayan vatandaşlar rahat bir nefes aldılar.

Türkiye Kahramanmaraş merkezli depreminin yaraları sarılmaya devam ederken yepyeni bir gelişmede ortaya çıktı. Bu kapsamda Kahramanmaraş'ta yaşayan vatandaşların doğalgaz ve elektrik faturası borçları tamamen silindi. Bu haber gündemde büyük bir etkiye de neden oldu. Aynı zamanda diğer iller içinde 6 Şubat'tan sonra gelen elektrik ve doğalgaz faturalarının son ödeme tarihleri de 31 Mayıs olarak belirlendi.

Depremin Yaraları Sarılmaya Devam Ediyor Elektrik ve Doğalgaz Fatura Borçları Silindi

Alınan son dakika bir kararla birlikte Kahramanmaraş Malatya Adıyaman Adana ve Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşların elektrik fatura borçlarının silindiği ortaya çıktı. Aynı zamanda doğalgaz faturaları için de böyle bir kararın alındığı belirtildi.

Bu kapsamda Kahramanmaraş ve diğer deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşların 6 Şubat'tan sonra gelen faturaları için de son ödeme tarihi olarak 31 Mayıs 2023 tarihi belirlendi. Vatandaşlar gelen elektrik ve doğalgaz faturalarını 31 Mayıs tarihine kadar ödeyebilecekler. Depremin yaraları ise bu şekilde sarılmaya devam ediyor.

Doğalgaz ve Elektrik Faturası Borçları Silindi Depremzedeler İçin Yeni Gelişme

Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan depremde can kaybı sayısı 50.000'i geçerken yeni gelişmelerde ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda elde edilen bir bilgi de ise doğalgaz ve elektrik faturası borçlarının tamamen silindiği belirtiliyor.

Depremzedeler için yeni bir gelişme olan bu detay ise onların bir nebze de olsun rahat nefes almalarına neden oldu. Alınan kararla birlikte 6 Şubat'tan sonra gelen elektrik ve doğalgaz faturaları içinse son ödeme tarihi 31 Mayıs olarak belirlendi. Depremzedeler 6 Şubat'tan sonra gelen doğalgaz ve elektrik faturalarını 31 Mayıs 2023 tarihine kadar ödeyebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.