Bayram İkramiyesi Miktarı Belli Oldu! Az Önce Açıklandı! Güncel Tutara Vatandaş Ne Diyecek

Bayram İkramiyesi Miktarı Belli Oldu! Az Önce Açıklandı! Güncel Tutara Vatandaş Ne Diyecek

Emekli olan vatandaşlar bayramın yaklaşması ile birlikte adeta heyecandan haberleri takip etmeye başladı. Ekonominin kötü gitmesinden dolayı artık birçok vatandaş gibi emekliler de Bayram ikramiyelerini ne zaman verileceği konusunu merak eder oldu.

Emekli olan vatandaşlar bayramın yaklaşması ile birlikte adeta heyecandan haberleri takip etmeye başladı. Ekonominin kötü gitmesinden dolayı artık birçok vatandaş gibi emekliler de Bayram ikramiyelerini ne zaman verileceği konusunu merak eder oldu. Ocak ayında birçok maaşa zam yapıldı ve bunun yanı sıra ikramiyelerde bu zamdan nasibini aldı. Bayram ikramiyeleri 2000 TL oldu.

Bayramda 2000 TL Dağıtılıyor

Emekliler için çok büyük bir adım atıldı ve bayram öncesi verilecek olan ikramiyenin de fiyatı güncellendi. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan en düşük emekli maaşının 5500 TL’den 2000 TL tutarındaki zamla toplamda 7500 TL tutarında olduğunu açıklamıştı. Zamlı olarak maaşlarının nisan ayında alan emekliler sevinçten havalara uçacak.

Bu nisan ayında emeklilikte yaşa takılanlar kapsamında emekli olan vatandaşlar da ilk maaşını zamlı olarak alacaklar. Bayram ikramiyeleri ise bayramdan kaç gün önce yatacağı merak konusu olmaya başladı. Bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılamak adına maddi güçlük çeken vatandaşlara devlet bu şekilde elini uzatmaya devam ediyor.

En Düşük Emekli Maaşı Artık 7500 TL Olacak

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan en düşük emekli maaşının 7500 olma müjdesi bütün emeklileri sevindirmişti. Türkiye Büyük millet meclisi plan ve bütçe komisyonunda kabul edilen bu yasa ile en düşük emekli maaşı 5500 TL’den 7500 TL gibi yüksek bir rakama ulaşmış durumda. Emekliler ile ilgili yapılan çalışmalarda çalışma ve Sosyal güvenlik bakanlığı hazine ve maliye bakanlığı ile birlikte yapılmış durumda. Ramazan Bayramı’ndan sayılı günler kala emekliler Bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağını merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.