Mayıs ayında öğretmenlere ek ders müjdesi

Mayıs ayında öğretmenlere ek ders müjdesi

Nisan ayında öğretmenlerin ek derslerinin bir kısmı eksik olarak hesaplandı. 29 - 30 Nisan tarihinde öğretmenlerin ek ders ücretleri bir sonraki aya yatırılması için hesaplanmadı. Peki söz konusu ücretler ne zaman yatırılacak? Neden öğretmenlere ek derslerle ilgili fazla ödeme yapılacak? Detaylar haberimizde...

Öğretmenlerin ek ders hesaplama işlemleri için iş ve işlemler 30 Nisan tarihinde sona erdi. Hesaba yatacak olan ek ders ücretleri için mayıs ayının ilk haftası tarih olarak belirtilmiştir. Öğretmenlerin ve yöneticilerin ek ders ücretleri en geç 9 Mayıs'a kadar öğretmenlerin hesaplarına yatmış olacak.

Öğretmenlerin ek ders ücretleri ile ilgili hesaplamalar haftalık yapılır. Hafta tamamlanmadan ek ders ödeme işlemleri gerçekleştirilemez. 29 - 30 Nisan tarihleriyle başlayan hafta 1 mayıs, 2 Mayıs ve 3 Mayıs olarak devam eder. Görüldüğü üzere haftanın yarısı mayıs ayına aittir.

Bu gibi durumlarda ek ders ödemeleri bir sonraki aya sarkıtılarak ödeme yapılır. Söz konusu durumun sonucunda, öğretmenler mayıs ayında 5 haftalık ek ders ödemesi almış olacaklardır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

6 Yorum