Milli Eğitim’den son dakika kararı! LGS sınav tarihi ertelenecek mi?

Milli Eğitim’den son dakika kararı! LGS sınav tarihi ertelenecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinde şaibeli geçen bazı seçim noktalarında yeniden uygulama yapılacağı söyleniyordu. YSK tarafından paylaşılan seçim kılavuzuna göre yeniden yapılacak seçimlerin 2 Haziran Pazar gününe denk geldiği fark edildi. Bu durumda LGS sınavları ertelenir mi? sorusu gündeme gelmişken Bakan Tekin konu ile ilgili net bir açıklama yaptı. Öğretmenleri, öğrencileri ve velileri ilgilendiren işte o paylaşım

LGS sınavı ertelenecek mi? Ertelenirse ne zaman yapılacak? 8. sınıf öğrencilerinin çalışmalarına devam ettiği LGS sınavı bu yıl 2 Haziran Pazar günü düzenlenecek. 31 Mart yerel seçimlerinde bazı ilçelerde seçimlerin 2 Haziran tarihinde yapılacağı söylendi. Peki böyle bir durumda LGS sınavı ile ilgili erteleme kararı alınır mı? merak edildi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin katıldığı canlı yayın programı sırasında konuya açıklık getirdi. LGS sınavı ertelenecek mi, ertelenmeyecek mi? LGS sınavı ertelenirse hangi tarihte yapılır? soruları cevap bulmuş oldu.

2024 LGS Sınavı Ertelenecek mi?

Bakan Tekin'in canlı yayında LGS sınavı ertelenecek mi? sorusuna verdiği işte o yanıt:

“YSK ile ortak bir biçimde sınav takvimimizde ve sınav güvenlik tedbirlerine uygun bir biçimde sınavı yapabiliriz. Hiçbir sıkıntımız yok.”

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.