Bir LGS Simülasyon Sınavı Ve Tıp'a Tıp YKS Sınavı Şanlıurfa'da Yapılacak!

Bir LGS Simülasyon Sınavı Ve Tıp'a Tıp YKS Sınavı Şanlıurfa'da Yapılacak!

Bir LGS Simülasyon Sınavı ve Tıp'a Tıp YKS, Şanlıurfa YSD Koleji tarafından, LGS ve YKS'ye girecek olan ve Şanlıurfa'da tüm öğrenciler için düzenlenecek. Yapılacak olan sınavlardaki amaç, öğrencilerin kendilerini sınav öncesinde denemelerine olanak tanımak ve kendilerini gerçek sınavdaymış gibi hissederek sınav heyecanını atmalarına destek olmak. Peki sınavlar ne zaman yapılacak? Başvurular nereye yapılacak?

Bir LGS Simülasyon Sınavı, Şanlıurfa'da bulunan ve eğitim denildiğinde ilk akla gelen kurumlar arasında yer alan YSD koleji tarafından, LGS'ye girecek öğrenciler için uygulanacak. Yapılacak olan sınavda öğrencilerin kendilerini denemelerine ve bununla da kalmayıp, gerçek sınavdaymış gibi hissederek sınav heyecanını aşmalarına yardımcı olacak.

Benzer bir deneme sınavını da YKS'ye girecek adaylar için uygulayacak olan Şanlıurfa YSD Koleji, bu sınavı da Tıp'a Tıp YKS olarak isimlendirmiş durumda. Her iki sınava da Şanlıurfa'da bulunan, YSD Koleji öğrencisi olsun, olmasın, LGS ve YKS'ye girecek tüm adaylar ve öğrenciler katılabilecek.

Bir LGS Simülasyon Sınavı

Şanlıurfa YSD Koleji tarafından 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü yapılacak olan Bir LSG Simülasyon Sınavı'na, Şanlıurfa'da bulunan ve LGS'ye girecek tüm 8. sınıf öğrencileri girebilecek. Başvuruların, YSD Özel Öğretim Kurs Merkezi, YSD Koleji ve YSD PREMİUM aracılığı ile yapılabilmesi mümkün olacak.

Tıp'a Tıp YKS

Şanlıurfa YSD Koleji tarafından yapılacak olan Tıp'a Tıp YKS'ye Şanlıurfa'da bulunan ve TKS'ye girecek tüm adaylar için 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü yapılacak. Başvurular YSD Koleji, YSD Premium ve YSD Özel Öğretim Kurs Merkezi aracılığı ile yapılabilecek.

YSD Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Dağ, sınava girecek tüm öğrencilere destek olmak istediklerini dile getirerek, bununla birlikte Şanlıurfa'nın eğitim alanında hak ettiği yere gelebilmesi için de var güçleri ile çalıştıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.