81 ilde tüm branş öğretmenleri için yer değişikliği takvimi belli oldu!

81 ilde tüm branş öğretmenleri için yer değişikliği takvimi belli oldu!

2024 yılında uygulanacak il içi öğretmen atama ve yer değiştirme süreçleri ile ilgili kesin tarihler açığa çıktı. Eğitimcileri ilgilendiren il içi ve iller arası yer değiştirme takvimi ile ilgili işte merak edilenler…

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan habere göre bu yıl atama ve yer değiştirme işlemleri Bakanlık tarafından paylaşılan kılavuzda yer verilen tarihlerde gerçekleşecek. Tarihlerde herhangi bir kayma ya da sapma yaşanmayacak.

Bakanlığa bağlı eğitim kurumlarına yönetici görevlendirmeleri ve öğretmenlerin yer değişikliği için paylaşılan takvimde tarihler dikkat çekiciydi.

2024 İl içi ve İl Dışı Yer Değişikliği Takvimi!

Geçtiğimiz yıla göre daha erkene çekilen yer değiştirme takviminde atamaların daha erken yapılacağı da fark edildi. 2024 yıl içinde uygulanacak yeniden yönetici görevlendirmeleri 5 Mart ve 15 Nisan tarihleri arasında tamamlandı. İlk kez yönetici görevlendirilmesi 18 Nisan ve 14 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Öğretmenler içinde beklenen süreç açığa kavuştu. Öğretmenlerin yer değiştirme takvimi il içi isteğe bağlı yer değişikliği 13-20 Mayıs, iller arası isteğe bağlı yer değişikliği 3-9 Haziran tarihlerinde uygulanacak. 2024 yılı mazerete bağlı yer değişikliği işlemleri 1 ve 16 Ağustos tarihleri arasında tamamlanacak.

Öneri Link: İl içi ve İl dışı atamalarda 3 yıl şartı kalkıyor mu?

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum