Okul Yöneticilerinin Dikkatine O Planlar Pazartesi Günü Hazır Olacak

Okul Yöneticilerinin Dikkatine O Planlar Pazartesi Günü Hazır Olacak

Okul yöneticilerinin hazırlanması gereken belirli planlar ve programlar bulunmaktadır. Söz konusu plan ve programlarla ilgili olarak okul yöneticileri sistemli bir şekilde çalışırlar. Ancak öyle bir plan var ki bütün kamu kurum ve kuruluşları tarafından 4 yılda bir kere hazırlanıyor. Ülke politikasına dahi etkisi olan o plan 22 Nisan Pazartesi günü kurumlardan isteniyor. Peki o plan nedir? Kimler tarafından hazırlanır? Detaylar haberimizde.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne bağlı olan bütün kamu kurum ve kuruluşlarının dört yılda bir hazırladıkları stratejik planlar kurumların geçmişlerine bakıp geleceklerine yön vermeleri anlamında büyük önem taşımaktadırlar.

Okullardan bakanlıklara kadar bütün kamu kurum ve kuruluşları tarafından hazırlanacak olan stratejik planların hazırlanma evresi sona erdi. Stratejik planlar okullarda stratejik plan hazırlama komisyonu tarafından görevli müdür yardımcısı başkanlığında hazırlanır.

Önümüzdeki 4 yıl için belirli hedefler belirlenir ve geçmişte belirlenen hedeflere ulaşılıp ulaşılamadığı araştırılır.

Söz konusu stratejik plan hazırlama dönemi 22 Nisan Pazartesi günü ile 26 Nisan Cuma günü arasında son bulacaktır. İlgili planlar okul yöneticileri tarafından doküman yönetim sistemi üzerinden milli eğitim müdürlüklerine gönderilecektir.

İncelenecek olan planlar ardından okullardan tekrar basılı olarak alınacak ve kurum amirleri tarafından imzalanarak onaylanacaktır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

4 Yorum